Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor får jeg vondt når kjæresten min rir meg?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har hatt sex flere ganger, med ulike partnere. Felles med begge partnerne, er at jeg har fått vondt når de har forsøkt å ri meg. Dette får meg til å lure på om det er noe feil med meg, og at det ikke er de som gjør noe feil. Med første jente jeg forsøkte dette med, fikk jeg penisen min inn, og jeg kom, men samleiet gjorde vondt, og jeg satt ikke igjen med en god følelse. Med jente nr. 2 får jeg den ikke inn i det hele tatt. Når hu likevel forsøker, gjør det bare vondt for meg. Har lest meg til strengen på penisen min er for stram, og at jeg kanskje må til legen for å få orden på det? Har også lurt på om det er noe feil med min penis «utforming» når jeg har ereksjon. Den går nesten i en banan-lignende bue og peker oppover. Kanskje dette har noen sammenheng? Hva skal jeg gjøre? Er det eventuelt noen andre sex posisjoner vi kan forsøke? Jeg har også et problem med at jeg kommer for fort under samleie. Dette tror jeg ikke bare irriterer meg.... Takk på forhånd!

Besvart 13.08.2019 23:01
 

Svar
Hei gutt 18!

Slik du forteller om plagene dine, kan det virke som om du har rett i at strengen er for kort. Er det slik at det er ubehagelig eller smertefullt å onanere, trekke forhuden tilbake og å ha andre former for sex enn å bli ridd, kan strengen være for kort eller forhuden for trang. 

For å finne ut av dette, er det ok å la en lege se på deg. Du kan velge å snakke med fastlegen din eller lege på helsestasjon for ungdom. 

Peniser kommer i veldig mange varianter, både når det gjelder lengre og tykkelse. Det er også vanlig at penis kan peke opp- eller nedover, mot venstre eller høyre. I de aller fleste tilfellene er det helt ok og vil ikke påvirke hvordan samleier oppleves. 

Noen gutter opplever at utløsningen kommer før en skulle ønske. Av og til kan det være at en har urimelige forventninger til hvor lenge et samleie skal vare, andre ganger kan det være at utløsningen kommer litt tidlig. Les gjerne vedlagte artikkel for tips om hva du kan gjøre. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Å komme for fort

Par i senga (colourbox.com)

Sliter du med at sædutløsningen kommer for raskt? Eller har du en kjæreste som sliter med det? Her kan du kanskje finne noen råd som kan hjelpe.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex