Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ingen god følelse når jeg ejakulerer, hvorfor er det slik?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei. De siste 3 årene circa har jeg ikke kjennt noe god følelse/orgasme når jeg ejakuerer. Jeg har ikke gått til legen fordi de er ubehaglig å tenke på snakke med legen om dette. Morgenbrød og reisninger generellt er sjeldnere enn før og ved ejakuasjon kjenner jeg at det kommer med alldri en god følelse lenger. Penis føles også mindre sensitiv enn den har gjort før. Jeg har ventet lenge med å kontakte noen, om dette. Håper dere kan hjelpe meg. Problemet er firtvilende og gjør meg bekymmret for at det kan bety at eg er syk eller noe sånnt.

Besvart 13.08.2019 23:29
 

Svar
Hei gutt 18!

Det er ikke uvanlig at kroppen endrer seg i ulike perioder av livet. Noen ganger er en mere sliten, frustrert og stressa enn en er i andre perioder. Dette kan føre til at en ikke har så stort overskudd til å være sammen med familie, venner eller være med på fritidsinteresser. 

Slike perioder kan også gå utover sexlivet. En kan føle på mindre lyst, det kan ta lengre tid før en blir kåt og vil ha sex og ereksjonen kan variere. I enkelte perioder kan det også være vanskelig å få orgasmer eller merke noe særlig til dem. 

Kjenn etter hvordan livet ditt er. Har du tid og overskudd i livet ditt? Klarer du å slappe av og kjenne etter hvordan du har det?

Noen ganger kan også måten en onanerer på etterhver gjøre det vanskelig å kjenne noen gode følelser. Penis venner seg til typen stimulering og det som før var godt og deilig er ikke det lengre. Prøv derfor ut ulike måter å onanere på. Test også ut om det er deler av kroppen som det er ekstra godt å bli tatt på. 

Les gjerne vedlagte artikler for flere tips. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Orgasme

Orgasme (Foto: Colourbox)

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex