Hopp til hovedinnholdet

Hva synes jenter om en omskjært penis og hvordan masturbere?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg fant nylig ut at jeg mest sansynlig vil trenge en omskjæring pga fimose. Jeg lurer på hva jenter syns om omskjært penis, og hvordan masturbasjon funker når man er omskjært. Takk :)

Besvart 13.08.2019 23:41
 

Svar
Hei gutt 15!

Som med det aller meste når det gjelder kropp og seksualitet, vil svaret på spørsmålet ditt variere. Noen synes en omskjært penis er spennende og helt topp, andre kan synes at det ikke er helt topp om penis er omskjært. Og noen trenger litt tid på å venne seg til hvordan penis ser ut. 

Det finnes heller ikke en måte å onanere på om en er omskjært. En kan gjøre det på mange forskjellige måter. For eksempel kan en bruke fingrene eller håndflaten til å stimulere penishodet. Noen kan like å bruke glidemiddel eller spytt, andre kan like at det er helt tørt. En kan like å holde helt stramt rundt penis eller mere slappt.

Les gjerne vedlagte artikler for flere tips. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver  - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex