Hopp til hovedinnholdet

Er bare usikker på hvordan jeg går fram hvis jeg skal runke han.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg og kjæresten min har vært sammen en stund nå. Begge er like gamle. Han har fingret meg osv og det var jo digg. Føler meg ganske klar til å runke han og/eller ha samleie. Vi har snakket veldig åpent om det og begge føler seg klare. Jeg er bare usikker på hvordan jeg går fram hvis jeg skal runke han. Har lest inlegg fra før av hvor dere alltid svarer «spør han hva han liker» osv, men jeg vil vite lksm hvor fort jeg skal gjøre det og hvor lenge. Kan du gi meg en ca eksakt «mal» for hvordan man runker en gutt, uten å si «det faller seg naturlig inn» e.l? Et spørsmål til, når man har samleie... hvor burde hendene være eller har du et svar på hvor det er «vanlig» å plassere hendene? Håper dere klarer å besvare spørsmålet mitt helt direkte, uten noen filter... jeg vil vite hvordan jeg runker en gutt! Takk på forhånd

Besvart 14.08.2019 15:23
 

Svar
Hei jente 15 år. 

Det er ikke så lett å gi en eksakt mal for hvordan en kan runke en gutt. Det er fordi det er forskjell på hvordan den enkelte liker å bli runket. 

Hvordan grepet rundt penisen skal være kan være forskjellig. Noen liker et løsere grep, mens andre liker et hardere grep. Hvor på penisen en skal holde hånden, er det også forskjellige preferanser om. Hvor fort hånden skal bevege seg er også vanskelig å si, fordi det spørs hva han liker. 

Som du forstår må du sannsynligvis snakke med han om dette. 

Du kan så klart prøve deg fram og se på ham, se på ansiktet hans, om han nyter det du gjør. Du kan holde et passelig hardt grep omlag midt på penisen og så føre hånden opp og ned, hvis han har forhud. Når du fører den opp føres forhuden over penishodet, noe som gir den gode følelsen.

Hvis han er omskjært og ikke har forhud, må dere ha noen form for glidemiddel. Hvis han er omskjært har han det. Bruk mye glidemiddel i hele hånden. 

 

Sikre deg at hele penisenhodet får stimuleringen fra hånden. Begynn med en ganske rolig rytme, så kan du eventuelt øke farten, og eventuelt styrken i grepet, etterhvert som han nærmer seg orgasme.

Det enkleste er å spørre tre enkle spørsmål underveis: 

- holder jeg et passelig, for hardt eller for løst grep?

- er farten passelig?

- holder jeg på rett sted på penisen? 

Hvor lenge du skal runke han, kommer an på målet. Hvis målet er at han skal få orgasme/sædavgang, må du holde på til han kommer. Hvis målet ikke er orgasme/sædavgang, eller at han ikke får orgasme/sædavgang, noe som kan skje, kan du stoppe når han sier det, eller at du spør om det er nok. 

Hvor hendene er når dere har samleie, kommer an på hvilken stilling dere har.   I den vedlagte artikkelen om vanlige samleiestillinger er det en lenke til tegninger av forskjellige stillinger som kan være til inspirasjon. Hvis du ligger på rygg, kan du holde rundt ham, enten rundt hoftene hans, eller ryggen. Hendene dine kan følge hans bevegelser. 

Jeg håper dette er til hjelp og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Vanlige samleiestillinger

Hånd på pute (colourbox.com)

Lurer du på hvordan du skal bevege deg når du har samleie? Man kan ikke noe man aldri har gjort tidligere! Man må prøve seg fram, snakke sammen om hva man liker, og øve seg. Her kan du få litt kunnskap som gjør deg tryggere.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex