Hopp til hovedinnholdet

Vil det fungere for meg å få kjøpt et sexleketøy?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei ung. Jeg kan bli fort kåt og jeg vil dra og kjøpe et sex leke tøy, men jeg er jo 13. Vis jeg dro dit og prøvde å kjøpe et tror det vil fungere? Takk Gald i dere Setter pris på at dere hjelper så mange barn og ungdomer

Besvart 14.08.2019 15:35
 

Svar
Hei gutt 13 år. 

Så fint at du setter pris på siden vår!

Det er ikke noen aldersgrense for å kjøpe sexleketøy. Du kan fint dra til butikken og kjøpe det du ønsker. 

Noen butikker gjør det sånn at de snakker med de som de tror er veldig unge, og spør om de virkelig ønsker å kjøpe sexleketøyet. Men de kan ikke nekte deg å kjøpe det. 

Her er noen tips til onanering: 

For å variere onanien kan du bytte hånd. Du kan også holde mindre hardt, og variere takten du onanerer i.

Hvis du finner en pute som er laget av skumgummi, slik materiale som noen madrasser er laget av, kan du lage et hull i denne. Det kan være lurt å bruke kondom, for at penisen ikke skal bli sår. Hvis hullet ikke er så stort, vil det stramme mer enn hvis hullet er større.

Du kan få kondom hos helsesøster/helsesykepleier på skolen eller på helsestasjon for ungdom. På helsestasjon for ungdom ligger kondomene som oftest på venterommet.

Hvis du finner en armring beregnet for svømmetrening/holde barn flytende, kan du smøre glidemiddel eller olje inni hullet. Det skal også gi god effekt. 

Glidemiddel kan du få hos helsesykepleier på skolen eller på helsestasjon for ungdom. De kommer i små, firkantede pakker med ordet "glid"påskrevet. De ligger ofte sammen med kondomene. 

Et annet tips er å ta en myk pose (slike som er beregnet for matavfall) og smøre den inn med glidemiddel/olje. Deretter legges posen rundt penisen. Så tar du penisen mellom to puter, eller at du bretter en litt større pute rundt penisen. Ta en stram strikk eller hyssing rundt puten/putene slik at putene strammer rundt penisen.

Nyt kjønnet og kroppen din!

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex