Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få noen kjønnssykdommer av dette, hvis hun har det?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en normal ungdom på 15 år. Jeg har en storebror som har en veldig deilig kjæreste som jeg blir veldig tent på... Når vi var på ferie en gang delte vi bad og jeg kom inn etter hun hadde dusjet, jeg så henne ikke hadde tatt med seg trusa si, så som den kåte 15 åringen jeg er plukker jeg den opp, sniffer på den og begynte å runke imens jeg sniffa den... Det føltes så godt og det luktet kjempe godt! Senere samme dag så skulle henne bade og tok av seg trusa på badet nok engang, og denne gangen slikket jeg trusa + jeg gnidde penisen min på den... Så mine spørsmål er: Er dette rart? Hvis henne finner ut av det, hva kan skje? Og jeg slikket også trusen hennes + gnidde penisen på den, kan jeg få noen kjønnssykdommer av det om henne har det? Og foresten hun er 21... Takk for svar. Gutt 15

Besvart 15.08.2019 18:15
 

Svar
Hei gutt 15 år.

Det er vanlig at en kan tenne seksuelt på sin brors kjæreste, og trusene til personen som blir liggende igjen. Det er ikke rart. Det er nok mange med deg som har gjort akkurat det samme.

Sannsynligheten for at hun finner det ut er liten. Hvis hun mistenker noe, kan du bare si at du ikke har gjort noe som helst. Hun kan ikke bevise noe.

Sjansen for kjønnssykdommer/seksuelt overførbare infeksjoner er svært liten. Hvis det var bakterier i trusen, og hvis den fremdeles var varm og fuktig, er det en viss mulighet for at smitte kan ha skjedd. Men bakterier lever kort tid utenfor kroppen.

Hvis du uroer deg for infeksjon, kan du ta en test på helsestasjon for ungdom. Det er gratis. Testen kan tas 2 uker etter at det skjedde.

Gled deg over kroppen og kjønnet ditt!

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Oversikt over kjønnssykdommer

Kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex