Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få penisen inn i skjeden og å ha samleie lengre?

Jente 18 år
 

Spørsmål

hei er jente snart 18 år. jeg har hatt sex noen ganger før. Nå er det liksom forskjellig. Har i sommer vært noen ganger med en. Nå er det som at jeg kommer alt for fort eln. Iallefall dirrer det hos meg og rykker seg i magen og er godt med en gang. Sånn at han må stoppe opp, han bruker en god del lengre, Og det kan skje like etterpå igjen 2-3 ganger.Syntes det er flaut at jeg ikke holder lengre.Hvaågjøre? Å den er veldig tjukk(stor penis),den fyller så mye ut at den kommer bare halve inn da føles det som jeg ikke kan mere.Kan jeg bli bedre for han hvis han kommer mer inn?Vil det etterhvert forandre seg så det går?Kan det være lettere å få det til i doggy-stillingen?I tilfelle hvordan foreslår jeg det å hvordan gjør jeg det?

Besvart 18.08.2019 09:34
 

Svar
Hei jente 18 år.

Så fint at du har gode orgasmer.

Det er ikke noe å være flau over at du får så lett orgasme. Gutten bør ta det som et kompliment. 

Det kan være at han vil ha større nytelse hvis hele penisen kommer inn i skjeden. Men det er penishodet som er mest følsom for stimulering.

Det er stor sannsynlighet for at det vil forandre seg hvis dere bruker god tid på forspillet og at du har god kontroll på musklene i bekkenet.

Før samleiet må du altså sikre deg at du er ordentlig seksuelt tent. Da er skjeden våt og utvidet.

Idet han fører penisen inn skal du puste sakte ut og slappe av i bekkenbunnsmusklene. Du skal liksom slippe musklene ned.

For å få bedre kontroll på musklene slik at du kan bevisst slappe av i dem, kan du øve deg på vekselvis å stramme/slappe av i dem. For å «finne» musklene, kan du, neste gang du tisser, stoppe å tisse, knipe/stramme musklene slik at urinstrålen stopper. Prøv dette flere ganger, og kjenn etter hvilke muskler du bruker. Du strammer innover og oppover. Disse musklene er det du skal arbeide med. Du kan trene akkurat slik du trener andre muskelgrupper; 15 x 3. Stram/knip musklene, hold litt og slapp av. Etter noen uker har du veldig god kontroll på musklene og kan bevisst slappe av i de, i det han fører penisen inn.

Vekselvis stramming og avslapping av musklene under samleiet kan også øke nytelsen for dere begge. Se her på NRK nett TV hvordan kvinnen bruker pust, bevegelse og muskler når hun får orgasme.

Husk at skjeden ikke går rett opp, men bakover, mot ryggsiden, i omlag 45 graders vinkel.

Hvis dere skal ha samleie i doggy style, kan det være at du må ligge delvis på magen, med bekkenet opp først, for å penisen inn. Noen ligger litt på siden i det penisen føres inn, for å få den inn. Husk å puste sakte ut og slappe av i musklene i bekkenet.

Nyt god seksualitet med deg selv og partneren.

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Vanlige samleiestillinger

Hånd på pute (colourbox.com)

Lurer du på hvordan du skal bevege deg når du har samleie? Man kan ikke noe man aldri har gjort tidligere! Man må prøve seg fram, snakke sammen om hva man liker, og øve seg. Her kan du få litt kunnskap som gjør deg tryggere.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex