Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at det tar 15 minutter før jeg får orgasmer?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 og lurer på hvorfor det tar så lang tid før jeg for orgasme når jeg onaner jeg har hørt at sex varer i sånn cirka 5 min men te meg tar det sånn 15 minutter før jeg får orgasme er det normalt

Besvart 18.08.2019 17:50
 

Svar
Hei jente 13!

Så flott at du onanerer - det er en kjempefin måte å bli kjent med kroppen sin i tillegg til at det gir gode og deilige opplevelser. 

Det er riktig at sex varer i cirka fem minutter. Med det, så menes det at et samleie i gjennomsnitt varer i 3 - 5 minutter. Det betyr at noen samleier varer lengre, andre kortere.

Noen tenker at sex er det samme som samleie. Da er det ok å vite at sex også er å kline, massere hverandre, fingre og onanere hverandre og gjensidig munnsex. Når en har sex med noen, gjøre en gjerne noe av alt dette, slik at samleiet bare er en liten del av det som skjer. Legger en sammen tiden det tar å gjøre alle mulige ting en liker, kan det godt være at det tar både 15 og 30 minutter før en kjenner seg ferdig. 

Dette betyr at det du forteller om i spørsmålet ditt, er helt ok og noe som de aller fleste kan kjenne seg igjen i.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Orgasme

Orgasme (Foto: Colourbox)

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex