Hopp til hovedinnholdet

Kan skjeden bli mer åpen etter fingring?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jomfru jente som noen ganger onanerer og fingrer meg selv, problemet er at keg føler skjedeåpningen har blitt mer åpen etter st kjæresten fingra meg. Før jeg fikk meg kjæreste fingra jeg meg selv men putta ikke hele fingeren oppi skjeden men når han fingra meg for første gang tok han hele fingeren inn. Og nå kan hele fingeren min også gå inn? Kan det være at skjeden har blitt større?? Og idag skulle jeg onanere i dusjen, jeg hadde mensen og det er den siste dagen idag så jeg blødde ikke mye, når jeg fingra meg kom d blod etterpå når jeg skulle tørke meg? Kan det være rift eller er d mensen? Fordi det svidde litt etterpå kun fordi jeg brukte såpe til å fingre men etterpå igjen svidde det ikke, fordi har hørt at rifter svir osv? Så kan det bare ha vært mensen siden d ikke svir lenger og fordi jeg hadde mensen?

Besvart 24.08.2019 11:59
 

Svar
Hei jente 18 år.

Så bra at du onanerer og blir kjent med din egen kropp og seksualitet. 

Skjeden er elastisk og den vil ikke bli mer åpen om du eller kjæresten din fingrer deg. 

Blodet du referer til kan veldig gjerne være mensblod. Om du skulle ha fått en liten rift er det helt ufarlig og den vil gro av seg selv. 

Du kan lese mer om onanering her

Lykke til videre.

Med vennlig hilsen helsesykepleier/ jordmor, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Jente har smerter (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer

Vulva og vagina

Jentekropp (colourbox.com)

Noen har store kjønnslepper, andre har små. Noen har kanskje ulikt fra den ene siden til den andre. Og når de små er større enn de store, eller de indre vises utenpå de ytre – da må det vel være noe galt?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex