Hopp til hovedinnholdet

Jeg presterte ikke så bra i senga sist, burde jeg forklare hvorfor?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Jeg hadde sex med en mann på samme alder med mere erfaring enn meg, og jeg følte at jeg ikke presterte noe bra i det hele tatt. Jeg ga veldig lite respons til han, og tror jeg fikk han til å føle seg som dritt etter «aktene». Mens han kjælte meg, så kjælte jeg ikke så mye tilbake på grunn av at jeg var ganske nervøs, men jeg satte veldig pris på det han gjorde. Jeg synes det var godt, men synes ikke jeg gjorde noen bra innsats. Så jeg lurer på om det er mulig å skrive dette til han uten at det virker teit. Litt info: jeg har snappa mye med han hver dag i 2 mdr, møtte han etter en fest, og han sov over og det var da dette skjedde. : Det er kanskje litt rart å skrive dette, men jeg føler kanskje at jeg ikke akuratt stod til forventningene. Noe jeg ikke er veldig fornøyd med, så håper du ikke følte deg som dritt etter at du dro. Så da lurer jeg på om jeg kan få en ny sjangse til å gjøre opp for dette.

Besvart 23.08.2019 13:43
 

Svar
Hei jente 20!

Det kan være fint både for deg og han om du sender en melding. På den måten slipper du å tenke noe mer på det og kan få en bedre opplevelse. Han kan kanskje trenge en forklaring som sier noe om at han ikke gjorde noe galt eller at du ikke likte han. 

Sex og kommunikasjon er vanskelig. En kan føle seg sårbar når en er i situasjonen og da er det ikke så lett å si ifra eller forklare seg. 

Og kanskje kan en slik melding føre til at du får en god opplevelse og orgasmer, det er jo ikke galt!

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver Sex og samfunn, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex