Hopp til hovedinnholdet

vil møte en jeg har hatt samlei med igjen

Jente 15 år
 

Spørsmål

For litt over 2 uker siden hadde jeg sex med en 16 åring.Vi brukte ikke kondom i starten av samleie men etter noen minutter tok vi på han kondom.Vurderte å ta angrepille men trodde ikke jeg trengte å bekymre meg noe.Snakket med en venn av meg og hun fortalte meg om«precum»som er at det kommer sæd under hele samleiet.Stresset litt over dette i starten så jeg fikk noen til å hjelpe meg med graviditetstest for en uke siden og heldigvis var den negativ og jeg har mensen nå.Helt siden vi hadde sex har jeg grått nesten hver dag fordi vi har ikke holdt noe kontakt siden samleiet.Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det fordi vil gjerne møte han igjen.Har snakket med en venn av han som sa at han ville ha mer,som jeg ikke helt skjønner betydningen av,fordi d kan bety forskjellige ting.Men hørte også at han ikke ville møtes igjen fordi han følte det ble kleint.Men jeg synes ikke det.Jeg skal ikke tvinge han til å møtes hvis han ikke vil men har dere noen tips til hvordan å møtes igjen?

Besvart 01.09.2019 23:00
 

Svar
Hei jente!

Det er fint at du fikk tatt gravitest når du ike hadde full beskyttelse under hel samleiet. bare for å si litt om precum, så er det når gutten kan bli
 våte på tuppen av penis når de blir kåte. Denne væsken kalles forsats, lystdråper eller precum. Hvor mye av denne væsken som produseres varierer fra person til person. Det er heller ikke alle som har precum.
Fordi det kan være noen sædceller i precummet, kan en jente bli gravid dersom precummet kommer opp og inn i vaginaen.
Sannsynligheten er liten, men siden vi ikke vet hvor lite eller mye sæd som er i precummet, kan man ikke si hvor sannsynlig det er.

Du vil gjerne ha mer kontakt med gutten du hadde samleie med, men du er usikker på om han vil. Siden du er 15 år og dermed under den seksuelle lavalder, kan det være en årsak til at han kan kvie seg for mer kontakt med deg. Men du kan jo sende han en melding/snap eller noe og spørre om han vil treffe deg igjen? Da vil jeg tro at du kan få et ærlig svar fra han slik at du vet litt mer om hvor du har han og om han vil ha mer kontakt .

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex