Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sex tanker om en gutt jeg liker

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 16 som har sex tanker om en gutt jeg liker.. Men det som er at når jeg tenker over det så blir jeg usikker og har lite lyst. Men etter jeg tenker gjennom det sånn igjen, har jeg lyst igjen. Jeg klarer liksom ikke bestemme meg, og han jeg liker eller er med da, vil også. Men jeg klarer ikke å si til han at jeg vil være med han, men vente litt... Fordi jeg tror han ikke vil være med meg lengere. Jeg liker denne gutten kjempe mye og har litt lyst og litt ikke, så hva skal jeg gjøre?

Besvart 31.08.2019 18:19
 

Svar
Hei jente 16 år!

Det du opplever er ganske så vanlig :) Ofte så vet man ikke helt hva man tenker og vil. Da kan det være godt å lage en liste med for og imot: hvorfor vil du? Hvorfor vil du ikke?

Du må gjerne si at du gjerne vil vente litt. Det er helt lov, og da kan det være at du føler deg sikrere senere også. 

Det høres ut som, for meg, at du trenger å bli tryggere på han. -og også at du er redd for at han ikke skal fortsette å ville være med deg etter at dere har eventuelt hatt sex.

Her tror jeg det er viktig at dere får avklart hvordan dere ønsker å ha det dere i mellom. Vil dere bli mer kjent og kanskje bli sammen senere, eller er det slik at han egentlig ikke vil ha et forhold.

Du vet jo at han liker deg og at dere liker hverandre, så det er jo koselig da! Gjør det som er best for deg, og at du føler deg komfortabel og at du vil. 

Vi har noen artikler som kan hjelpe deg, 

Vennlig hilsen rådgiver innen atferdsvitenskap, ung.no.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex