Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli mindre kåt?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Jeg er kåt hele tiden fyf, d er begynner å bli sykt irriterende pga jeg orker ikke sex, d er begynner å bli kjedelig, jeg ønsker å kunne holde meg til jeg møter en jeg faktisk vil ha sex med..... lizm jeg kan sitte på bussen og plutselig få en boner, og i butikken, skolen, fuckings overalt!! Men altså spørsmålet er, hvordan blir jeg mindre kåt..

Besvart 29.08.2019 15:01
 

Svar
Hei gutt 18!

Det er utrolig frustrerende å være så kåt hele tiden! 

Selv om du mest sannsynlig ikke liker dette svaret, så er det slik det er. Du er midt inne i den mest intense perioden av livet - puberteten. Da kan en kjenne seg kåt stort sett hele tiden. Penis lever sitt eget liv og kan bli stiv hvor som helst og når som helst. Noen ganger forstår en hvorfor det skjer, andre ganger virker det som om det bare skjer helt av seg selv.

For noen, kan det hjelpe å onanere regelmessig. Det tar bort noe av den mest intense kåte energien og gjør livet enklere å leve. Og er en mindre seksuelt frustrert, vil en også ha overskudd til å være sjarmerende nok slik at noen kan falle for en. Virker en bare kåt og desperat, er sjansene svært små for at noen vil være interessert. 

Etterhvert som du blir eldre og mer ferdig med puberteten, vil kåtheten blekne og bli enklere å håndtere. 

I noen svært sjeldne tilfeller, kan kraftig kåthet være symptom på sykdom. Om du er urolig for deg, kan du snakke med fastlegen din eller lege på helsestasjon for ungdom i kommunen din.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver Sex og samfunn, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex