Hopp til hovedinnholdet

Jeg tenker på sex konstant. Hvordan kan jeg få mindre sexlyst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! Jeg tenker på sex konstant. Om jeg går på gaten og ser en fremmed, tenker jeg «lurer på når den personen mistet jonfrudommen sin» og på trikken kan jeg tenke «jeg lurer på hvem av disse som har hatt sex?». Det har kommet til det punktet hvor jeg blir ekstremt plaget av det, og merker at andre kan reagere, men jeg klarer ikke å stoppe. Jeg har en kjæreste, og vi har sex relativt ofte, men jeg føler aldri at jeg får nok. Hvis ikke hun vil ha sex, så vil jeg ta henne på puppene eller rumpa for å kompensere, og jeg merker at det plager henne at jeg alltid skal ta henne på puppene. Jeg skammer meg over at hun må si ifra (selv om jeg selvfølgelig hører etter! Vil ikke gjøre henne noe vondt). Handler ikke nødvendigvis om å få orgasme da jeg er en «top» og er mer opptatt av å tilfredsstille partneren min under sex. Er ikke like glad i å være den som blir sleiket/fingret da jeg har en del komplekser for kroppen min. Hvordan kan jeg få mindre sexlyst?Ligger ofte oppe og gråter i frustrasjon

SVAR

Besvart 29.08.2019 19:34:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
account_circle