Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg overtale foreldrene mine til å la meg møte henne?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei. Eg møtte ei jenta for ein stund siden over nett. Me har forelska oss og vil møtes. Eg har tenkt og ta buss i 3 timer og ligge på hotel med hun. Eg lurer på hvordn eg kan fremstille og overtale foreldre til og la meg dra til henne denne ene kvelden før hun flytter.

Besvart 31.08.2019 13:02
 

Svar
Hei


Jeg tenker at beste er å være helt ærlig. Fortell dem hvem denne jenta er og hva hun betyr for deg. Vis dem gjerne bilder og fortell det du vet om henne. Det kan også være lurt å vise foreldrene dine at du vet det er en risiko når du møter folk på nettet og du har tenkt god gjennom situasjonen. 

Hør på hva foreldrene dine har å si og vis at du respekterer deres mening. Hvis de ikke vil at du skal dra, nytter det ikke å bli sint på dem og krangle. Prøv heller å ta det rolig og vis at du har reflektert over situasjonen. Det kan også være en idé å la foreldrene dine snakke med denne jenta og hennes foreldre. Da vil de forhåpentligvis bli mer trygge på hvem hun er og det som foregår.

Les gjerne gjennom artiklene under!

Masse lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex