Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor begynner jeg å gråte etter en orgasme?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg lurer på hvorfor begynner jeg å gråte etter en orgasme? Kan det ha sammenheng med mange tanker og følelser jeg har fra før av, eller noe med den fysiske og psykiske helsen min å gjør? Info til det: har dårlig helsetilstand (ofte svimmel og glemsk) grunnet for lite matinntak pga. lite selvtillit. Utenom det så har jeg dame, og hun har gitt meg mange orgasmer, men ved enkelt ganger så blir det så ‘aggressivt’ på en god måte, og kjenner at pulsen øker, og plutselig kan jeg styrtgrine.

Besvart 01.09.2019 20:03
 

Svar
Hei jente 18!

Det er kjent at jenter kan gråte etter en orgasme. Noen studier viser at omtrent halvparten av alle kvinner opplever dette i løpet av livet. Men, en vet ikke sikkert hvorfor det skjer. Årsaken til det skjer, kan være alt fra ingen spesiell grunn i det hele tatt, til symptomer på at en kan ha vært utsatt for seksuelle overgrep.

Det kan også skje fordi sexen en har hatt ikke var god for en og en kan kjenne på tristhet fordi en ikke klarte å si ifra og sette sine egne grenser. Når en har sex og får orgasmer, skjer det mye i kroppen. Hormoner blir frigjort i kroppen og disse kan trigge ulike følelser, også gråt og tristhet.

For å få vite dette helt sikkert, må det forskes mer på kvinner og seksualitet. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vanlige spørsmål om orgasme

-Jeg får orgasme alene, men ikke sammen med kjæresten min. -Kan det være farlig får hjertet å få orgasme flere ganger etter hverandre? -Jeg lurer på hvordan jeg vet om han har orgasme.

Dette og andre spørsmål om orgasme kan du se svar på her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex