Hopp til hovedinnholdet

Finnes det organisasjoner for folk som liker bondage, men ikke er 18?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 16 år, og jeg er ganske sikker på at jeg tenner på en «mild» form for bondage. Ikke slike ekstreme aktiviteter, men kanskje å få armene bundet fast, muligens bind for øynene eller spanking. Jeg blir også ganske kåt av verbal ydmykelse. Jeg har veldig lyst til å prøve ut litt for å se hva som funker for meg, men siden jeg ikke er klar for et forhold ennå, så lurer jeg på om det finnes andre måter å kunne prøve seg fram på trygge måter. Finnes det organisasjoner eller lignende hvor man kan ta kontakt når man ikke er 18 helt ennå? Jeg vet at man må være over 18 for å kunne melde seg inn, og da lurer jeg på om dere vet hva som vil skje derfra?

Besvart 02.09.2019 22:29
 

Svar
Hei jente 16!

Så smart av deg at du vil sjekke ut på en ordentlig måte hva det er du tenner på. Bruker du litt tid på å finne ut av dette og er heldig med hvem du møter, kan du unngå ubehagelige og leie opplevelser, men tvert imot oppleve mye positivt og godt. 

Det finnes organisasjoner for ungdom som liker bondage, eller BDSM generelt. UngBDSM er en organisasjon med, av og for ungdommer som vil bli kjent med andre på samme alder med samme interesse. Sjekk ut om dette kan være noe for deg.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex