Hopp til hovedinnholdet

Får vondt av å være kåt

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei. Tidligere stilte jeg et spørsmål, og fikk svar. Her er koden til spørsmålet og svaret: fca64. Dette er en fortsettelse på samtalen. Jeg får ikke vondt av stimuleringen/onaneringen før samleie. Han trenger ikke å ha tatt på meg i det heletatt, før jeg får vondt. Jeg får bare vondt av å være generelt kåt. Vi kan kysse, jeg blir kåt, og får vondt, uten at han har tatt på meg først. :/

Besvart 05.09.2019 23:15
 

Svar
Hei

Noen får smerter i underlivet når det hoper seg opp med skjedesekret inne i kjertlene som produserer væske når man blir kåt.

Det er vanskelig å skrive noe sikkert om hva som kan være grunnen til at du får smerter. Men sannsynligvis henger det sammen med at underlivet svulmer opp og det produseres væske. Eller kan det være musklene i underlivet som gjør vondt?

Oppsøk gjerne en gynekolog og få hjelp til å finne mer ut av dette. En gynekolog er en lege som er spesialist på underlivet til kvinner. Du kan også starte med å snakke med noen som jobber ved helsestasjon for ungdom. Kanskje de som jobber der har vært i kontakt med andre jenter som har opplevd noe liknende?

Lykke til.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Kvinne med smerter (colourbox.com)

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

Les mer

Kroniske smerter i vulva, ytre kjønnsorgan

Par i senga har problemer (colourbox.com)

Smerter i kvinners ytre kjønnsorgan, vulva, kalles for vulvodyni. Smerter ved skjedeinngangen kalles for vestibulitt. Disse tilstandene gir ofte smerter ved samleie. Mange kvinner lider av nærmest kroniske smerter ved samleie, og noen har også smerter hele tiden, selv uten berøring av vulva.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex