Hopp til hovedinnholdet

Jeg var redd for at jeg og vennen min gled fra hverandre, så vi hadde sex

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 13 år Jeg og en venn som jeg har kjent ganske lenge har begynt å gli litt og litt ifra hverandre, så jeg ville gjøre noe med det for å holde oss nærme liksom. Så jeg besøkte han en dag og sa at jeg ikke likte at vi glei fra hverandre, så sa han at det bare var en ting å gjøre med det. Og det var at jeg ga ham noe tilbake. Og jeg visste jo hva han mente, så jeg sa greit. Han begynte og kle av seg så jeg gjorde det samme, etter hvert når vi begge var nakne så la jeg meg i sengen hans. Han kom bort å begynte å stryke meg på magen, så på puppene og så nedover til tissen. Så spyttet han på fingrene sine og begynte å massere meg på tissen. Det var faktisk ganske godt, men deg var litt flaut at han så meg naken. Så la han seg over meg og jeg kjente den harde, store tissen hans mot tissen min. Og han begynte å kysse og suge meg på halsen, så tok han å førte tissen sin inn i min. Det gikk litt tregt i begynnelsen, men så gikk det bare fortere og det var så godt!

Besvart 06.09.2019 15:10
 

Svar
Hei!

Så fint at du hadde en god opplevelse med vennen din! Så lenge dette var noe du ville selv og ikke følte deg presset, er det å ha sex med en venn helt ok. 

Du skriver ikke noe om at dette var første gangen du hadde sex. Men dersom det var det var det fint at det var med noen du kjente godt. Som regel blir sex bedre når man stoler på den personen man har sex med. 

Du er fortsatt ganske ung, og jeg håper at du følte deg klar for å ha sex. Hvis vennen din sa det du skriver her, "at det bare var en ting å gjøre med det" så synes jeg kanskje at det var en måte å presse deg litt på. Det er jo ikke slik at man må ha sex med vennen sin for at han eller hun skal like deg og fortsette å være sammen med deg. 

Hvis dere hadde samleie uten kondom er det viktig at du tar en graviditetstest etter hvert. Det kan du tidligst gjøre 3 uker etter at dere hadde samleie. Du kan ta gratis graviditetstest på helsestasjon for ungdom der du bor.

Hvis du opplevde at du ble presset til å ha sex, eller egentlig ikke ville deg, kan det være lurt å snakke med en voksen du stoler på om det. Du kan for eksempel snakke med helsesykepleier på skolen eller på helsestasjon for ungdom. Du kan også få mye informasjon om hvordan du kan beskytte deg mot å bli gravid hos helsesykepleier.

Jeg legger ved noen artikler som kan være fine for deg å lese. 

Jeg håper dette var til hjelp for deg! 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex