Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex med noen mens jeg og kjæresten min holdt på.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Har et spørsmål som gnager på samvittigheten min. Jeg har møtt en herlig gutt som er fantastisk og gjør livet mitt perfekt! Vil virkelig ikke at det skal bli slutt mellom oss. Helt i begynnelsen etter vi hadde møttes en gang og blitt kjent lagde vi en avtale om at vi ikke skulle rote med noen andre, noe jeg greide å gjøre. Jeg reiste hjem med en fyr fra byen og vi hadde sex, jeg angret veldig dagen etter, fortalte han at jeg bare hadde kysset en annen. Han bestemte seg etter mye frem og tilbake at han ville gi meg en ny sjanse, noe jeg er ufattelig glad for og jeg kommer aldri til og røre noen andre. Jeg vil si det til han for og lette min samvittighet men vet han kommer til og bli alvorlig såret, så kommer ikke til og fortelle han det uansett, for han fortjener ikke den smerten. Burde jeg gå fra han eller holde kjeft og gjøre alt jeg kan for og gjøre han lykkelig? Jeg vil virkelig fortsette og vet jeg kommer til å gjøre han lykkelig. Vi har det kjempe bra sammen nå..

Besvart 10.09.2019 17:09
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er vondt for deg å gå rundt med, og å ikke kunne fortelle kjæresten din. 

Noen ganger gjør man dumme ting, som man angrer på i ettertid, og det er noe vi alle kan gjøre. Det er vanskelig å svare på om det å fortelle sannheten eller å holde det for seg selv er best, og det er nok noe man må vurdere selv fra situasjon til situasjon. 

I situasjonen du beskriver kan det beste være å ikke si noe slik du skriver. Kanskje vil det kun ende opp med å såre kjæresten din uten å egentlig gagne forholdet deres noe. Så lenge du er trygg på at kjæresten din ikke vil få vite om dette fra noen andre kan det derfor være best å ikke si noe. Ikke for å beskytte deg, men rett og slett for å spare han for informasjon som vil såre han veldig. Du sier jo selv at du angrer veldig, og det virker ikke som om dette er noe du ville gjort igjen. Kanskje er det derfor greit å ikke nevne det for han. 

Som sagt så er dette noe du selv må vurdere, ut i fra hvordan du kjenner forholdet deres og situasjonen. Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til.


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Samvittighet, en fin ting?

Samvittightet (colourbox.com)

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Har du vært utro?

En gutt og jente står med ryggen til hverandre, foran en vegg av brun murstein (Foto: Colourbox.com)

Dersom du har vært utro mot kjæresten din kan du kjenne på en stor skyldfølelse og skam. Skal du fortelle det til partneren din? Er det mulig å redde forholdet? Og kan du tilgi deg selv?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex