Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex med noen mens jeg og kjæresten min holdt på.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har et spørsmål som gnager på samvittigheten min. Jeg har møtt en herlig gutt som er fantastisk og gjør livet mitt perfekt! Vil virkelig ikke at det skal bli slutt mellom oss. Helt i begynnelsen etter vi hadde møttes en gang og blitt kjent lagde vi en avtale om at vi ikke skulle rote med noen andre, noe jeg greide å gjøre. Jeg reiste hjem med en fyr fra byen og vi hadde sex, jeg angret veldig dagen etter, fortalte han at jeg bare hadde kysset en annen. Han bestemte seg etter mye frem og tilbake at han ville gi meg en ny sjanse, noe jeg er ufattelig glad for og jeg kommer aldri til og røre noen andre. Jeg vil si det til han for og lette min samvittighet men vet han kommer til og bli alvorlig såret, så kommer ikke til og fortelle han det uansett, for han fortjener ikke den smerten. Burde jeg gå fra han eller holde kjeft og gjøre alt jeg kan for og gjøre han lykkelig? Jeg vil virkelig fortsette og vet jeg kommer til å gjøre han lykkelig. Vi har det kjempe bra sammen nå..

SVAR

Besvart 10.09.2019 17:09:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Samvittighet, en fin ting?

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Har du vært utro?

Dersom du har vært utro mot kjæresten din kan du kjenne på en stor skyldfølelse og skam. Skal du fortelle det til partneren din? Er det mulig å redde forholdet? Og kan du tilgi deg selv?

 

Les mer
account_circle