Hopp til hovedinnholdet

Kan det ha skjedd noe seksuelt med venner?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg blir redd av å tenke tilbake på sommeren, at jeg har badet med flere gutter, mens jeg har vært full. Blir kjempe redd for om noen har voldtatt meg uten at jeg har merket det. Eller om penetrering har skjedd ved et uhell mens vi har badet. Hadde man merket om man fikk en tiss inni seg, selv om man er veldig full? (Ikke bevisstløs). Får mange skremmende bilder i hodet av å tenke på det. Blir gal av tanken på at jeg aldri kan bli 100% sikker, og vet ikke hvordan jeg kan slutte å tenke på det. Det er mine venner jeg har badet med, og redd for at det kommer til å bli ubehagelig å henge med dem resten av livet. Er bare jeg som er nervøs for sånt, ingen andre. To av vennene mine lover at det ikke har skjedd noe, de var med meg hele kvelden, men jeg klarer ikke å bli helt helt sikker.

Besvart 08.09.2019 11:39
 

Svar
Hei

Så bra at du tar opp din bekymring med oss. Du har badet med flere gutter i sommer og dere har vært fulle. Penetrering ved et uhell mens dere har badet holder jeg for usannsynlig. Hvordan skulle det ha skjedd? Gutten må gjøre noe aktivt for å penetrere, dette skjer ikke uten hensikt.

Du hadde merket om penisen kom inn i deg selv om du var full. Men hva du husker i ettertid, kommer an på hvor mye du var påvirket av alkohol.
At du er redd for å kunne ha blitt voldtatt, er alvorlig og du bør snakke med noen utenfor vennekretsen om dette. Det er viktig for din egen del å kunne sortere hva som skjedde og hva som er tanker du har fått i etterkant.

Du kan ta kontakt med fastlegen eller oppsøke helsestasjon for ungdom. Der vil du få god hjelp, tror jeg.

Ønsker deg alt godt og masse lykke til!

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er seksuelle overgrep?

Guttehånd holder jentehånd nede

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Med seksuelle overgrep menes alle former for seksuelle krenkelser.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex