Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg stoppe squirting?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har en kjæreste og vi er seksuelt aktive. Nesten hver gang vi har sex så «squirter» jeg og det er egentlig veldig upraktisk. Vi bor begge to hjemme så det er ikke vi som tar klesvasken vi har derfor flere ganger funnet på unnskyldninger til hvorfor lakenet er så vått. Når det først skjer så er det også sikkelig det er dammer i lakenet. Nå begynner det å bli dumt med unnskyldninger sia det skjer med 2 dagers mellomrom. Er det noen måte jeg kan stoppe «squirtinga» på eller gjøre det mindre vått? Hilsen jente 16 år

Besvart 08.09.2019 18:29
 

Svar
Hei jente 16!

Jenter kan oppleve at de squirter eller får utløsning når orgasmen kommer. Dette er noe som skjer helt av seg selv og som en ikke kan styre. Det betyr at om en ikke squirter, så kan en ikke få det til og en kan heller ikke stoppe det om det er slik at en får utløsning.

Det enkleste for dere, er derfor å legge noe under dere når dere har sex og samleier. På den måten kan squirt samles opp og ikke komme i sengetøyet. Alternativt, kan dere lære dere å vaske sengetøy, slik at de andre i familien ikke legger merke til det. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex