Hopp til hovedinnholdet

Hva er det normalt å onanere med?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hva er normalt å onanere med? Jeg pleier noen ganger å sette meg på ei brusflaske og begynne å bevege meg opp å ned på den. Og andre ganger pleier jeg å bruke en agurk. Hilsen Jente 13år

Besvart 13.09.2019 15:45
 

Svar
Hei

Det er helt normalt. Onani er en måte å utforske og skjemme bort sin egen kropp på, men kan også brukes til å utforske seksuelle følelser du har for andre.

Når det gjelder onanering er det slik at de fleste trenger tid på å bli kjent og fortrolig med sine egne kjønnsorganer, sine egne seksuelle reaksjoner, og finne den måten de selv synes er deiligst.

Å utvikle sin egen seksualitet er en prosess, og det kan være lurt å gi deg selv den tiden du trenger.

Mange fingrer seg selv uten at de bruker agurk eller brusflaske. Andre liker å bruke en kraftig stråle fra dusjen mot/ved klitorisen.

Noen synes det er deilig å onanere kraftig og intenst, mens andre igjen foretrekker mer varsom stimulering. Noen liker å berøre andre steder på kroppen samtidig, mens andre igjen fokuserer og bruker fingrene sine på klitoris, området rundt eller inn i skjeden. Andre gnir seg for eksempel mot en pute eller sammenrullet håndkle, mens andre igjen foretrekker dildo/vibrator eller gjenstander som ligner.

Ikke alle reagerer likt, derfor er det vanskelig å gi en helt konkret oppskrift på hva som vil være riktig metode for deg.

 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex