Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg stoppe å gi meg selv truserøsk?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er Gutt 15. Jeg har en Fetish som jør at jeg blir veldig kåt når jeg ser noen få truserøsk, om jeg gir noen truserøsk eller når eg får det selv. Jeg liker følelsen av at undertøyet mitt blir dratt opp, og eg har ofte gitt meg selv mange ekstreme truserøsker som å henge meg opp etter boxerene mine på toppen av døren min, så beina mine ikke er ani bakken lenger. Men jeg lurer på om jeg bør stoppe å gi meg selv truserøsk, og om det er gale å like truserøsk?

Besvart 12.09.2019 22:37
 

Svar
Hei gutt 15!

Det å ha noe spesielt en blir kåt av, er ikke så uvanlig. Noen kaller det for en fetisj, andre vet bare at en spesiell ting virker ekstra bra. 

I spørsmålet ditt forteller du om hva som gjør deg kåt og klar for sex. Truserøsk er ikke farlig verken for deg eller den du gjør det på. Så lenge du har det ok og liker å gi deg selv truserøsk, kan du godt fortsette. Men, det er alltid lurt å sjekke ut at det er ok å gi truserøsk til noen før du gjør det. Selv om du liker det, er det ikke sikkert andre liker det like godt.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex