Hopp til hovedinnholdet

Jeg er desperat etter å ha sex.

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei Jeg er desperat etter å ha sex. Er jomfru og klarer ikke å være det lenger. Må miste dommen. Hvordan kan jeg miste den så fort som mulig? Føler så mye press på å miste dem, at det nesten går psykisk

Besvart 14.09.2019 18:57
 

Svar
Hei gutt 18 år. 

Det er endel som føler et sterkt press om å ha hatt seksualitet med en annen. Men egentlig er det ingen som har noe med om en har hatt sex eller ikke! Seksualitet med seg selv og en annen er privat! 

Det er også viktig at du vet at det er mange som ikke har hatt seksualitet med en annen når de er 18 år. Det kan se ut til at seksuell debutalder øker. 

Hvis du ønsker å ha seksualitet med noen, kan du kanskje spørre en du kjenner? Det er omlag 19 % som har seksualitet med en venn. 

Noen debuterer seksuelt ved tilfeldig sex. 

Det vanligste er likevel at en har seksualitet med en man er i et forhold til. 

Kanskje skal du se deg rundt etter en kjæreste? Er det noen du liker som du kan bli bedre kjent med? Er det noen som liker deg, ser på deg ofte og smiler? 

Begynn å være oppmerksom på det som skjer rundt deg. Smil, flørt, vær tilstede i samtalene og følg godt med. 

Hvis en har en partner er det lettere å ta det med ro, bli godt kjent med hverandre og bruke tid på å tilnærme seg hverandre seksuelt. Mange starter med å holde hender, klemme og kysse. Etter hvert tar og føler man på hverandres kropper, først utenpå klærne, deretter innenfor. Når man kjenner seg klar for det kan man ta på hverandres kjønn. Før man kommer så langt kan det ha gått lang tid. Det er viktig å være tålmodig.

Mange lærer seg å stimulere hverandres kjønn til orgasme før de har samleie. Da blir de trygge på hva den andre liker og de blir trygge på seg selv i situasjonen. 

Du kan også prøve dating apper som eksempelvis Tinder. 

Tenk gjennom hva som er rett for deg!

Mens du venter på å finne en partner, kan du lese om seksualitet her på ung.no for å få mer kunnskap. Jeg vet ikke hvilket/hvilke kjønn du ønsker som partner, så legger ved forskjellige artikler som kan være informative. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer

Jente: -Får ikke orgasme når jeg har samleie.

Blid jente ligger i senga (www.colourbox.com)

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

Les mer

Hvordan har homofile sex sammen?

To jenter kler av hverandre (colourbox.com)

Mange lurer på hvordan to gutter eller to jenter har sex med hverandre. Noen vet med seg selv at de er homo eller lesbisk, men tør kanskje ikke sjekke noen opp fordi de ikke vet hva som så skal skje. Så hva gjør de egentlig?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex