Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 13 og vil ha sex, hva gjør jeg?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

jeg er 13 og vill ha sex hva gjør jeg

Besvart 16.09.2019 22:29
 

Svar
Hei gutt 13!

Når en er 13 år skjer det mye i kroppen. Da er en på full vei inn i puberteten og kjenner det skjer mye med kroppen. En vokser i høyden, det kommer hår på deler av kroppen som før var uten og penis begynner å vokse.

Puberteten er også da en begynner å legge merke til hvem en blir forelsket i og kåt på. Noen kan oppleve det som at kroppen koker av kåthet. Og når en er mye og ofte kåt, er det helt vanlig at en vil ha sex med noen.

De aller fleste har det slik når en er i puberteten, om det kan være til noe trøst.

Selv om du kjenner deg klar til å ha sex nå, er det svært sannsynlig at andre på samme alder ikke er det. I Norge er gutter omtrent 18 år når de har sitt første samleie, jenter 17. Det kan bety at det vil ta litt tid før du treffer noen å ha sex med. Mens du venter, kan du sjekke ut hvordan du kan få det godt og deilig med deg selv. Jeg legger ved noen artikler der du kan lese mer om hvordan du kan onanere og fingre deg selv. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex og aldersgrenser

sex - illustrasjon

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex