Hopp til hovedinnholdet

Penisen blir bare 80% stiv når jeg er med dama, hva gjør jeg?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei sliter med at penis bare blir 80% stiv når jeg skal ha sex med dama

Besvart 17.09.2019 22:37
 

Svar
Hei gutt 19!

Noen ganger kan en oppleve at kroppen ikke reagerer slik en skulle ønske eller hadde tenkt seg. Selv om en er kåt og tent på kjæresten sin, kan en likevel oppleve at penis ikke blir så stiv som en vil.

Det kan være flere grunner til at det skjer, men den mest vanlige er prestasjonsangst. En kan kjenne seg usikker på om en ser bra nok ut, om penisen duger og om en gjør en god nok jobb i senga. Dette kan gjøre at en ikke klarer å nyte sex, men heller har fokus på å skulle yte og gjøre det godt for den andre. Klarer en å få til en balanse mellom å nyte og yte, vil en klare å slappe av mer og da vil også penis lettere bli så hard som en skulle ønske.

For å få dette til, er det ok å bruke litt tid på å finne ut hva det er en selv liker og å øve seg på å snakke om dette med den en skal ha sex med. Ingen kan gjette seg til hva noen liker, og en må derfor kunne prate sammen om sex. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gutt og kåt, men får ikke ereksjon.

Gutt får ikke ereksjon (colourbox.com)

Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå, hvorfor skjer dette.....? Gutt på 15 år spør om et vanlig problem.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex