Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for ikke å få luft inn i skjeden når jeg har sex?

Jente 18 år
 

Spørsmål

hei:) Har et spørsmål. Når jeg og nye typen skal til å ha sex, forspill, så er det som det kommer mer og mer luft der nede hos meg.Det liksom samler seg. Så når jeg reiser meg og går til den stillingen, (vi liker begge doggy),så kommer det lyder, akkurat som jeg skulle prompet..Jeg syns det er veldig flaut når det skjer men jeg har ikke kontroll på det. Og da har jeg jo så veldig lyst på å ha sex. Er det egentlig liksom "et tegn"på at man er helt "klar" til samleie når de lydene kommer? Han later mest som han ikke hører tror jeg. Men hver gang han kommer bak og inntil så kommer det mer lyd og når han trenger inn. Er det noe jeg kan gjøre så det ikke skjer? hilsen meg..:)

Besvart 19.09.2019 23:03
 

Svar
Hei jente 18!

Det du forteller om i spørsmålet ditt er ganske vanlig og noe mange jenter opplever. Du forklarer det selv fint i spørsmålet ditt; du har ingen kontroll over at det skjer - og det er helt riktig. 

Når en har samleier eller andre former for sex, blir luft ført inn i skjeden. Når en endrer stilling, kan det gjøre at musklene endrer spenning og luft blir presset ut av skjeden. 

De samme lydene kan oppstå når penis kommer inn i skjeden. Luft blir presset ut av skjeden når penis går inn. 

Lydene som oppstår handler altså ikke noe om en er klar eller ikke til samleier. Det kjenner en selv, i tillegg til at skjeden blir våt og fuktig slik at det ikke oppleves smertefullt eller ubehagelig å ta imot en penis. 

Om en ønsker å unngå lydene, er det først og fremst ok å snakke med den en skal ha sex med og fortelle hva som vanligvis skjer. Så kan en sjekke ut ulike stillinger og legge merke til om det er noen av de som ikke lager lyd eller så mye lyd. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vanlige samleiestillinger

Hånd på pute (colourbox.com)

Lurer du på hvordan du skal bevege deg når du har samleie? Man kan ikke noe man aldri har gjort tidligere! Man må prøve seg fram, snakke sammen om hva man liker, og øve seg. Her kan du få litt kunnskap som gjør deg tryggere.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex