Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarte ikke å suge han bra i det HELE tatt. Hva kan jeg gjøre?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har vært sammen med kjæresten min i en måned nå og idag så skulle jeg suge han for første gang. Jeg hadde egentlig ikke veldig lyst, men jeg hadde også litt lyst... jeg ble ihvertfall ikke presset til å gjøre noen ting. Men det angrer jeg på no, for han kom ikke... penisen hans var mye større enn jeg trodde og jeg klarte ikke å suge han bra i det HELE tatt... han kom ikke, og jeg mistet fort motet. Nå har jeg ekstremt dårlig selvtillit, det er sykt! Føler meg så dårlig, og føler jeg har skuffet han. Hva kan jeg gjøre? Jeg vil jo gjøre ting som er deilig for han, men jeg er så dårlig på å suge...

Besvart 22.09.2019 14:07
 

Svar
Hei jente 17 år. 

Det er vanlig at en ikke kan noe en aldri har gjort tidligere! Ingen blir toppskårer første gang en holder i en håndball! 

Om gutten får orgasme eller ikke er faktisk hans ansvar, ikke ditt. Det du skal gjøre, er å snakke med kjæresten om dette. 

Den aller mest følsomme delen på penisen er penishodet. Vanligvis klarer en å få det inn i munnen. Så kan en onanere penisen med hånden samtidig. I den vedlagte artikkelen om oralsex står det ganske godt forklart hva en kan gjøre. 

Hvis du vil prøve å gi oralsex en annen gang, kan du se på ansiktet hans om det du gjør ser ut til å være godt. Du kan også stoppe og spørre han. Du kan også spørre om det er noe han ønsker at du skal gjøre. Vurder om det han sier er noe du vil gjøre. Husk at det er du som bestemmer over deg og kroppen din, og hva du vil og ikke vil gjøre. 

Når man utforsker seksualitet sammen med en annen, må en prøve seg fram, snakke om det, le litt, kose litt, prøve igjen og snakke litt mer sammen. 

Gled deg over deg selv og kjæresten din!

Jeg håper dette er til hjelp og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Selvtillit på sex og prestasjon

Par i senga (colourbox.com)

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Angrer du etter sex?

Angrende gutt (www.colourbox.com)

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex