Hopp til hovedinnholdet

Han vil gjerne ha sex 2-3 gonger. Kan det vere normalt?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Er ei jente på 16. Er sammen med ein veldig pen og kjekk gut på samme alder. "Alle" jentene er ute etter han. Men han er veldig skikkeleg, han ser knapt på dei. Men me har eit problem; han er veldig glad i sex. Han synest eg er so deilig, og sexy. (Dette er enkelt sidan me begge bur i samme hybelhus der ingen kjenner kvarandre.) Me har minst sex ei gong om dagen, men han vil gjerne ha 2-3 gonger. Kan det vere normalt? Vi har god sex, han er so deilig, men synest ei gong om dagen er nok. Samstundes vi eg ikkje mista han. Betyr tilgangen på seg for gutar i den alderen mykje?

Besvart 23.09.2019 20:30
 

Svar
Hei jente 16 år. 

Så fint at du har en kjekk kjæreste. 

Det er noen som ønsker å ha sex/seksualitet med kjæresten sin flere ganger hver dag. Kanskje er dette spesielt til å begynne med i et forhold, og at det avtar etterhvert? Hvis en skal ha sex flere ganger hver dag, må begge ville det! 

Du mener at det er nok med sex en gang hver dag. Da kan kjæresten onanere når han ellers er kåt. 

Dette kan du snakke med han om. Kanskje kan du si at det er noe viktig du vil snakke med han om. Du kan eksempelvis innlede med noe hyggelig, hvor fint dere har det sammen hvor glad du er i han eller noe annet fint. Da slapper han av og lytter. Du kan si at du synes seksualiteten med han er så god og at han er så deilig, og at du blir tilfredsstilt når dere har sex en gang hver dag. Spør hva han mener om dette. 

Hvis han vet hva han har å forholde seg til, blir det kanskje lettere for han å kontrollere kåtheten? 

Et forhold består av mer enn bare seksualitet. Det er blant annet tillit likeverd, respekt og kjærlighet.

Hvis han vil ha seksualitet oftere hver dag, og gjør det slutt på grunn av det, er han kanskje ikke ordentlig forelsket? Men du skriver at han er skikkelig, så det kan være at når han vet hva som han har å forholde seg til, at det blir helt greit. Kanskje kan dere nyte seksualiteten lengre, når dere har den? 

En skal ikke gå ut over egne grenser for at den andre vil ha mer sex enn en selv. 

Du kan også snakke med helsesykepleier på skolen eller på helsestasjon for ungdom om dette. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Ulik kåthet – forskjell i seksuell lyst

Par har problemer i senga (colourbox.com)

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex