Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex og ble bitt på puppene, sårene har ikke grodd

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg hadde sex for 2 uker siden nå. Da jeg var hos han lekte han med puppene mine og beit til de ble røde og svidde. Trodde det gikk over etter noen dager men fikk smerte. Jeg tok et papir i bhen får at såret ikke skulle sette seg fast i bhen. Brukte også plaster. Såret ble fint en periode etter jeg smørte salve får sår på nippelen. Begynte og kjenne de samme smertene som i begynnelsen og det ble mer åpent sår etter skorpen datt av seg selv. Mamma tror det er grodd men egentlig ikke nå. Tror ikke den er en infeksjon vil bare det skal Gro fortest mulig og trenger hjelp nå. Vet ikke va jeg skal gjøre lenger alt går galt for meg. Hadde satt pris på hjelp. Vil ikke til lege med mamma osv

Besvart 23.09.2019 22:40
 

Svar
Hei jente 14 år!

Jeg forstår at du er fortvilet over dette, men sårene vil gro. Hvis sårene blir betente og væsker, bør du få en lege til å se på det. Du kan også snakke med helsesykepleier på skolen. Hvis sårene er tørre og ikke ser røde og betente ut, kan du fortsette å smøre salve på. På apotek får du kjøpt en salve som heter Purelan, den brukes på såre pupper i forbindelse med amming og kan hjelpe. Hold sårene rene og tørre, daglig dusj holder og skift til ren BH. 

Du er ung og under den seksuelle lavalder. Har du sex med noen på samme alder, og dere er begge har lyst er det en sak, men det er ikke greit hvis gutten gjør noe med deg du ikke liker. Det er din kropp og sex skal være godt for begge to. Er gutten hardhendt må du si stopp. 

Vennlig hilsen jordmor ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex