Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg bruke i rompa og hvilken stilling går det best i?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei. Gutt 20 år her jeg lurer på hva jeg kan knulle med i rompa mi har ikke dildo liker å ha ting i rompa brusen man være naken eller ha buksa og underbuksa under rompa skal jeg ligge på ryggen med bena opp sitte på huk sånn at den glir rett inn i rompa mi eller doggy style trenger svar fra gutt 20

Besvart 24.09.2019 19:50
 

Svar
Hei gutt 20!

Du kan egenlig bruke akkurat det du ønsker når du vil ha analsex med deg selv. Det viktigste er at det du bruker ikke er skarpt, slik at du unngår skader eller rifter i endetarmen. For en bedre opplevelse, anbefales det at du bruker rikelig med glidemiddel. 

Noen har glede og nytelse av å bruke ting en finner i huset sitt, for eksempel håndtak på tannbørster eller hårbørster. Agurk, gulrot eller banan kan også gi gode opplevelser. Husk å bruke kondom, slik at du unngår infeksjoner eller plager i rompa etter analsexen. 

For noen kjennes det best å sette seg over det en tar inn i rompa, andre liker å ligge på ryggen, mens det for noen er best når en ligger på alle fire. Kjenn etter hvilken stilling som du liker best. Det er ok å vite at ulike gjenstander kan komme lettere inn i rompa om du bruker forskjellig stillinger. 

Les gjerne vedlagte artikkel om analsex og lykke til!

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver Sex og samfunn, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er analsex?

Hva er analsex? (colourbox.com)

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex