Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker veldig godt å ha sex med forskjellige folk. Er jeg hore?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker veldig godt å ha sex med forskjellige folk, og har noen ganger sex med folk jeg ikke kjenner. Betyr det at jeg er hore fordi jeg driver med det? Når jeg skal ha sex med en gutt så vil dem ofte ikke hvis dem vet hvor mange jeg har hatt sex med fordi dem syns jeg er horete

SVAR

Besvart 27.09.2019 16:18:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle