Hopp til hovedinnholdet

Jeg hørte faren min og kjæresten hans hadde sex!

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Eg e en jente på 16år. For en måned siden fikk faren min seg en kjærste. Dette er hans første kjæreste etter min mor døde i fjor. Eg har bare kjent kjærsten i en uke. Kjæresten e hyggelig og meg og min lillesøster liker henne godt. Nå har hun begynt å overnatte noe som går helt fint for meg og lillesøsteren min, men i natt rundt 23:00 hørte eg rare lyder fra andre siden av veggen. Eg fant fort ut at min far og hans kjærste hadde sex. De prøvde å være stille, men man kunne høre alt. Dette gjorde meg veldig ukomfortabel og eg fikk ikke sove. Det er fint at de er glad i hverandre, men eg synes det bare e så ekkel og det kommer til å være ukomfortabel å ha kjærsten over på overnatting fremover. Samtidig e eg redd for at min søster hørte det. Eg vurdere å si til min far at eg hørte det og spørre om å ikke ha sex med henne når meg og min søster er hjemme, men hvordan kan eg si det til han på en ikke klein måte? Det er også veldig kleint å snakke om sånne ting med min far.

Besvart 29.09.2019 11:15
 

Svar
Hei jente 16 år

Jeg har stor forståelse for at du synes det er ubehagelig å høre at din far har sex.  Det er nok sikkert noe de heller ikke ønsker at du eller din søster skal høre. Nå er det jo derimot helt vanlig og normalt at voksne har sex, og at de liker hverandre godt.

Jeg er glad for at du liker kjæresten til din far, og at hun er snill og grei med dere. 

Kan du gi de noen hint at du hører dem? Hvis du har hørt de en kveld, kan du neste morgen si noe om at du må skaffe deg ørepropper fordi det er så mye bråk i huset. Da sier du egentlig at du har hørt dem, og at du  ikke vil høre dem.
Du kan også smelle med dører eller banke i veggen når du hører dem. Da sier du heller ikke noe, men du gir signaler om det.
 
Du kan ved en anledning si at det er veldig lytt i huset, eller legge igjen en lapp der du skriver at du hører at de har sex og er engstelig for at din søster skal høre dem.
 
Du kan som skaffe deg ørepropper eller øreklokker. Kanskje kan du sovne til musikk eller app`er med lyder fra havet eller andre beroligende lyder?
 
Det er fint hvis du sier ifra om at du hører at de har sex. Hvis du ikke sier ifra er det ikke sikkert at de vet at du hører dem eller har sett dem, og de vil sannsynligvis bare fortsette. Men dersom de får beskjed om å ta hensyn, så vil de nok respektere det.
 
 
Håper dette er til hjelp for deg!

 

Vennlig hilsen Helsesykepleier, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hjelp, jeg hørte foreldrene mine ha sex!

Jente har fingeren i øret (colourbox.com)

Det er sent om kvelden. Det er stille i huset. Du har ikke sovnet, og plutselig hører du det – lyder fra soverommet til foreldrene dine. Lyder som gjør at du ikke er i tvil om hva som forgår - foreldrene dine har sex!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex