Hopp til hovedinnholdet

Gikk en omvei hjem etter bursdag. En gutt kommer etter, og prøver å voldta.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. For ca 1 måned siden så var jeg på vei hjem fra bursdagen til en venninne. Når jeg gikk av bussen så tok jeg en omvei siden jeg ville gå en liten tur nede med sjøen men så kommer det en gutt bak meg han såg ut som om han var 17-18 men så begynte han å snakke med meg men jeg gikk bare videre også ble han sur og var rasistisk mot meg og plutselig sei han meg til skogen så var i nærheten og han prøvde å kle av meg men jeg prøvde å kjempe i Mot og jeg nektet. Men han ble bare sur å begynte å kvele meg og da ble jeg livredd og begynte å gjør det han ville at jeg skulle gjør. Han dro net buksa si å tvang meg til å suge han mens han kvelte meg også slengte han meg i bakken og dro av meg skjørte å han prøver å få pikken inni meg sån 2-3 gangen men han klarte det ikke å det gjorde vondt å jeg begynte å skrike, jeg presset å presset for det gjorde så vondt men så ga han opp og stakk. Helt siden det har jeg følt meg ekkel og jeg tør virkelig ikke å si det til noen.

Besvart 10.10.2019 00:13
 

Svar
Hei JENTE 14 år.
Tusen takk for at du tar kontakt.
 
Det er trist å lese det du har opplevd, og at selv om du kjempet gav han seg ikke og utsatte deg for det han gjorde.

Det denne gutten gjorde mot deg, er et seksuelt overgrep, og ja, det er ulovlig å utnytte seg seksuelt av noen. 

Det som skjedde er kun hans ansvar, og det er viktig at du får noen å snakke med, slik at du kan få hjelp til å få bort den følelsen av å føle deg ekkel.       Det kan være vanskelig å fortelle slike ting til noen, fordi man er litt redd for reaksjonen man kan få. Allikevel er det så viktig, og vi anbefaler sterkt, at du tar kontakt med en trygg, voksen person vedrørende dette slik at det ikke skjer igjen. Det kan for eksempel være foreldrene dine eller en annen i familien, en lærer, eller helsesykepleier ved skolen eller i kommunen.

Dersom du kunne tenke deg å ringe noen for å prate om dette, så kan du ta kontakt med Alarmtelefonen for barn og unge på telefon: 116 111, nettadresse:www.116111.no og/eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på telefon: 800 57 000

Håper med dette at du kan få god hjelp, vi ønsker deg masse lykke til!

Med vennlig hilsen

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Jente med ryggen til (www.colourbox.com)

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg. Her er en oversikt over noen av dem.

Les mer

Hva er seksuelle overgrep?

Guttehånd holder jentehånd nede

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Med seksuelle overgrep menes alle former for seksuelle krenkelser.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex