Hopp til hovedinnholdet

Er needleplay nytelse eller selvskading?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I de siste 3 årene har jeg praktisert forskjellige former av bdsm og har nylig prøvd «needleplay». Jeg har tidligere selvskadet i 8 år og har ikke gjort det på 7 år. Jeg er så usikker på om jeg bruker needleplay som selvskading eller som nytelse. Jeg får en følelse som er litt lik den jeg fikk når jeg selvskadet, men får også en annen god følelse av å se en partner gjøre det på meg. Jeg får også en god følelse av å gjøre det for meg selv (får ikke samme følelse når jeg selvskader) Er dette bra for meg eller lurer jeg meg selv ved å tenke at dette bare er bdsm relatert og ikke selvskading?

SVAR

Besvart 25.03.2020 17:02:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
account_circle