Hopp til hovedinnholdet

Normalt med veldig trang skjede?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente som bare er halveis klar for sex. Når jeg befølte meg selv og kom til der penis skal inn syntes jeg d var rart at den skal få plass. Pga den «hinnen/strengen/tråden» som går over hullet. Jeg leste deres artikkel om vaginaen og dette og der sto det at den var ganske bøyelig. Men jeg fikk ikke inn 2 fingre engang før jeg måtte stoppe fordi det gjorde vondt. Er det normalt? Den virket ganske utøyelig? Burde jeg gå til legen? Jeg vil ikke si det til mamma, vet ikke hva jeg skulle sagt. Så da vet jeg ikke hvordan jeg skal kunne isåfall gå til legen uten at hun finner utav det og hvis jeg må ha et som dere skrev «lite inngrep» så hvordan skal hun ikke få vite om d.

SVAR

Besvart 23.09.2020 16:41:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
account_circle