Hopp til hovedinnholdet

Hva kan være grunnen til at å komme tar mye lengre tid enn før?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er i et forhold med en gutt. Vi hadde sex for første gang for omtrent et halvt år siden. Da brukte han veldig kort tid på å komme. Kanskje maks 5 min. Nå den siste måneden har han brukt mye lengre tid. Av og til opp til 40 min... men også noen på 5-10 minutter. Ene gangen kom han ikke i det hele tatt på 30 min, men en time etter hadde vi sex på ny da kom han etter 5 min. Hva kan være grunnen til at det tar mye lengre tid enn før? Han får boner, men kan det likevel være fordi han ikke tenner på meg lengre, synes ikke jeg er like deilig?? Jeg er også litt bekymret for at han fantaserer om andre jenter når vi har sex.. blir kvalm av tanken på at han skal tenke på andre jenter og synes at de er deiligere og penere enn meg:( er det normalt å tenke på andre enn den personen en har sex sammen med? Og isåfall er det et dårlig tegn?

SVAR

Besvart 21.10.2020 17:10:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er egentlig en orgasme?

Hvordan føles en orgasme, og er det forskjellig fra gutter og jenter?

 

Les mer
attach_file

Derfor varierer sexlysten din

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet. Men noen har mye lyst hele tiden, andre har sjeldnere lyst, og noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit i senga

Er du sjenert og redd for å ikke være god nok i senga? Å bli tryggere på deg selv i slike situasjoner, vil gjøre sex til en bedre opplevelse for deg.

 

Les mer
account_circle