Hopp til hovedinnholdet

Flau over underlivet mitt. Vil gjerne ha sex, det vil han også, men jeg vet ikke om han har følelser for meg.

 

Spørsmål
Hallo. Jeg er veldig forelsket i en gutt og vi har rotet. Jeg har også lyst å ha sex med han og vet han også vil. Men jeg vet ikke om han har følelser for meg.Men jeg føler meg så flau over underlivet mitt. føler at kjønnsleppene er så veldig store, så syns det blir litt vanskelig å ha det hvis du skjønner. Men hvis jeg er hos han og et kåt klarer jeg ikek holde meg unna. hva skal jeg gjøre ? er jo også kjempeflau over underlivet mitt. redd han skal trekke seg pga det.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

Kjønnslepper, som underliver forøvrig, er forskjellig fra jente til jente. Noen har små, mens andre har ganske store kjønnslepper. Dette er helt normalt, og ikke noe å være flau over. Når du skal ha sex med en gutt som liker deg, så synes han helt sikkert at du er helt fantastisk, og at underlivet ditt er helt perfekt.

Når det gjelder at du er usikker på om denne gutten har følelser for deg, så synes jeg du skal tenke deg godt om før du eventuelt har sex med ham. Hvis det viser seg at han ikke har følelser for deg, så kan det jo ende opp med at du blir veldig såret etterpå.

Med vennlig hilsen SUSS, i samarbeid med ung.no.
SUSS kan også svare deg på spørsmål om ungdomshelse, sex og samliv på telefonnummer 800 33 866 eller send ditt spørsmål i en SMS til 2026.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om kriminalitet?

Hva er en vandelsattest?