Hopp til hovedinnholdet

Jente, snart 16. Klar for sex, men synes det er flaut å skulle la ham få se kjønnsorganet mitt. Og hvor er det vanlig at gutter liker å bli befølt?

 

Spørsmål
hei...
jeg er ei jente på snart 16 år som egentlig er helt klar for sex, som du sikert sjønner så er jeg jomfru.
men jeg tør ikke la ham se mitt kjønsorgan for jeg synes det er flaut hva skal jeg gjøre?

å hvor er det vanligt at gutter liker å bli befølt... han er ganske erfaren å har hat sex en del ganger før, men jeg er helt uerfaren jeg har lest 2 sex-bøker å kan en del om temaet men er likevel ikke sikker va skal jeg jøre?

hilsen kåta.;)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

Når du og kjæresten din skal ha sex for første gang kommer kjæresten din til å synes du ser kjempefin ut! I tillegg kommer han nok både til å være spent og nervøs han også. Han må jo også vise seg for deg, og selv om han har hatt sex tidligere er det første gang med deg.

Når det gjelder hvor gutter liker å bli befølt, så er dette forskjellig fra gutt til gutt, men gutters mest følsomme områder er tilsvarende de jenter har. Penis er fullt av nerveender, og er veldig følsomt. Det samme (men stort sett i mindre grad) gjelder gutters brystvorter. De fleste gutter synes nok det er best om partner går litt varsomt frem og ikke griper direkte etter penis med én gang. Det kan komme litt brått på. Det lureste er å ta det litt steg for steg, og begynne med å kysse og kline, så stryke over kroppen hans, og ta på forskjellige steder. Lytt etter signaler fra ham, så får du helt sikkert gode råd underveis. Det er også fint å småprate litt underveis, så du kan fint spørre ham innimellom om han synes det er godt når du tar på de forskjellige stedene.

Når man har sex første gang er det viktig at man tar det med ro, er avslappet og tilstrekkelig kåt. Ellers blir det lett vondt.

Husk også å bruke kondom hver eneste gang dere skal ha sex. Man kan alltid bli gravid, også første gang.

Lykke til, og husk at god kommunikasjon er nøkkelen til bra sex, uansett hva slags "triks" man ellers måtte komme over.

Med vennlig hilsen SUSS, i samarbeid med ung.no.
SUSS kan også svare deg på spørsmål om ungdomshelse, sex og samliv på telefonnummer 800 33 866 eller send ditt spørsmål i en SMS til 2026.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om dine rettigheter på skolen og der du bor?

Alle elever har rett til tilpasset undervisning? hva betyr det?