Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hun får ikke lov av foreldrene sine til å overnatte hos meg fordi de tror at vi kommer til å ha sex uansett.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei hei!
Jeg er en gutt som snart blir 14 år (mai) og jeg har en kjæreste jeg er veldig glad i ! Kjæresten min er året yngre enn meg, men hun virker eldre både fysisk og mentalt. Det dumme er at hun ofte blir litt sjenert, og hun tar sjelden intiativ til kyssing, klining osv. Men når jeg tar intiativet, så er hun alltid med på det. Vi snakker veldig ofte om sex osv, men hun får ikke lov av foreldrene sine til å overnatte hos meg fordi de tror at vi kommer til å ha sex uansett, selv om mine foreldre osv ligger i soverommet over... Er det noen argument vi kan bruke for å få lov til å overnatte hos verandre?
Jeg vet vi er ganske unge til sex, og jeg har ikke planer om det, men hvis vi fortsetter å være sammen noen månder til så er det stor sjangs for at vi har det. Jeg vet vi er unge, men begge er veldig tidlig utviklet. Brystene hennes bynner å bli ganske store, hun har hatt mensen en god stund. Personlig så har jeg mye hår både under armene og rundt penis, penis tar jeg som oftest med hårfjerningskrem. både hun og jeg onanerer ofte, men vi har aldri gjort det sammen. Jeg har også bynt stemmeskiftet, fått ganske mye pubertetsbart som jeg har barbert bort.
Tror du å onanere sammen/veradnre kan være en bra start istede for å gå rett på sexen?
Fordi noen ganger er hun så sjenert, noen ikke. Noen ganger ligger vi f.eks hjemme hos henne i senga å kliner osv. Men begge av oss har irriterende foreldre som aldri lar oss være i fred. Men andre ganger, er hun ikke sjenert i det hele tatt. Hun har også blitt en god del mobbet på skolen pga forskjellige ting. Og hun er ofte litt utstøtt.

Men mange i klassen hennes syns jeg er pen osv, det har jeg fått vite over biip, msn osv. Er det lov for en elev å være med en annen en skole dag? Fordi jeg har sett folk i klassen som har med seg f.eks ett besøkende søskenbarn osv på skolen. Hvis man har samtykke fra foreldre å lærere på begge skoler? Fordi de på skolen hennes tror ikke på at vi er sammen, fordi de mener jeg er så pen og hun er ekkel sier de. Så hvis jeg faktisk hadde vært med henne på skolen en dag, så hadde det vært moro. Samtidig som kanskje folk sluttet å se ned på henne? .
Men jeg går jo i 8. og hun i 7.

Dette ble ett rotete inlegg, men du får prøve så godt du kan!
Tusen takk.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer