Hopp til hovedinnholdet

Sviende følelse i penis og tissetrengt. Kul ved penisrot og pung.

 

Spørsmål
hei! jeg er en gutt på 20 år.. og etter jeg har onanert så får jeg av og til en svi følelse i penisen og det føles ut som jeg må pisse hele tiden. dette skjer alltid etter at kjæresten har pirra meg, men så har det ikke blitt noe av. hva skyldes dette? også har jeg ett spørsmål til, jeg har fått en liten rund og hard kul under huden på begynnelsen av penisen og en på pungen. hva er dette?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

Svie i penis og følelse av å måtte tisse er klassiske symptomer på en infeksjon, f.eks. klamydia. Hvis du har hatt sex uten kondom bør du sjekke deg for klamydia. All svie er ikke klamydia, og det er ikke helt lett å forklare hvorfor man har en slik normal svie når det ikke skyldes klamydia. det kan nemlig skyldes mange helt ufarlige ting, som slitasje, e.l.

Kulene du beskriver kan være så mangt, men det kan hende at dette er talgkjertler som ligger like under huden. Disse kommer det ofte noe hvitt ut av om man klemmer. Ikke klem på dem, det kan gi hudinfeksjon. Hvis du vil være sikker på hva dette er kan du spørre lege/helsestasjon når du eventuelt tester deg for klamydia.

Med vennlig hilsen SUSS, i samarbeid med ung.no.
SUSS kan også svare deg på spørsmål om ungdomshelse, sex og samliv på telefonnummer 800 33 866 eller send ditt spørsmål i en SMS til 2026.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om samer?

Hva heter den samiske kulturfestivalen som arrangeres hvert år i Kåfjord i Troms?