Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ei jente på 13 år som lurer på hva det er som gjør at noen gutter, kanskje aller helst i 13-årsalderen, tar hverandre bakfra med klær på?

 

Spørsmål
Hei! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal sende dette spørsmålet, så det får bare bli her.

Jeg er ei jente på 13 år som lurer på hva det er som gjør at noen gutter, kanskje aller helst i 13-årsalderen, tar hverandre bakfra med klær på? At de står liksom sammen f.eks tre stykker sammen og gjør som man gjør når man, tja, tar hverandre bakfra mens de ler rått og ser på dem rundt seg. Oppmerksomhet?

Takk for svar, dette er bare noe jeg lurer på.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Takk for spørsmål, dette er det sikkert flere som lurer på.
Jeg tror som deg at disse guttene gjerne gjør dette for å få oppmerksomhet. De vil kanskje vise seg litt frem for jentene, og kanskje tøffe seg litt. Det handler ikke om hvilken seksuell legning de har, men at de er seksuelle vesner (noe vi jenter også er) som utforsker og er nyskjerrige på hva som venter dem innen seksualitet. Gutter er mer oppdratt til å kunne vise frem sin seksualitet i full offentlighet, jenter skal helst være søte og uskyldige. Dette er litt feil, men som sagt det er slik vi er oppdratt. Dersom dere jenter ikke liker det de gjør, kan dere bare gå. Ellers kan dere jo bare smile litt, og fortsette å holde på med det dere driver med.

Vennlig hilsen helsesøster.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om trafikk og førerkort?

Når kan du øvelseskjøre med personbil (B) ledsaget av en venn?