Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er jeg forelsket i en på 25? Hvorfor er jeg kåt hele tiden?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Er egentlig 12år men hær er spørsmålet: Jeg er veldig forelsket i en voksen mann på 25 år å jeg vet ikke hvorfår kan jeg få svar? å et spørsmål til, hvorfår er jeg så kåt hele tiden? å god sommer å takk for svar på for hånd:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Det er flere som opplever å bli forelsket i personer som er mye eldre enn dem. Veldig ofte er det lærere, trenere, kjendiser eller lignende - folk man ser mye til og kanskje ser opp til. Det er ikke noe rart å føle det på den måten, det handler bare om å skjønne at man ikke må ta det for alvorlig og innse at det ikke kan bli noe mer enn den lille forelskelsen. Du kan lese den artikkelen jeg legger ved, der står det mye om slike forelskelser!

 

Det er helt normalt å være kåt - og akkurat i den fasen du er i nå er det vanlig å oppleve det ofte. Du går gjennom mange forandringer, både psykisk og fysisk, og det merkes veldig på kroppen! Det er mye nye ting som skjer, man blir mer interessert i gutter og mer nysgjerrig på kropp og seksualitet.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene