Kjæresten har begynt å sove hos andre gutter og lar meg ikke ta på henne Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kjæresten har begynt å sove hos andre gutter og lar meg ikke ta på henne

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har hvert samme dama i 3 år nå jeg fikk ikke overnatte får det hadde gått 6 mnd og hadde ikke sex med ho før det hadde gått 1 år. men da jeg forlova meg med henne for ca 4 mnd siden ble det parfekte forholde snud på hue jeg får ikke sex lenger jeg får ikke ta på henne lenger uten at ho blir sur og ho sier ho kan leve resten av livet uten sex. hun har også bynnt å overnatte mye oss andre gutter etter russetia det er 2 forskjelige gutter ho overnatter oss jeg er ikke veldig sjalu av meg men når ho sover over oss andre gutter oftere en ho gjør oss meg blir jeg lei meg og i tileg skal det nå komme en gutt fra gudene vet hvor og bo oss henne alene i sommer. jeg vet ikke hva jeg skal tenke eller gjøre lenger elsker den jenta utrolig høyt men samtidig kjener jeg henne ikke igjend lenger.. Hva bør jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer