Det gjorde vondt første gangen jeg prøvde samleie, hva er galt? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Det gjorde vondt første gangen jeg prøvde samleie, hva er galt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Så jeg er en jente på 14 snart 15 år. Jeg og kjæresten har vært i lag i en stund nå å er 100% trygg på hverandre så vi bestemte oss for og ha sex. Vet vi høres ung ut men vi følte oss 110% klar. Vi ordnet alt klart og pratet om vi var sikker osv. Vi prøvde da og ha sex men det gikk ikke ann fordi det var aalt for vondt for meg og han var rett og slett "for stor". Jeg ba han om å stoppe noe som han selvfølgeli gjorde og han sa at det gikk fint å han var såå søt og omtenksom å ikke mist forståelsesfull for at vi måtte stoppe. Men det plager meg så sykt at vi ikke får det til fordi jeg har såå lyst! Er det fordi jeg er så ung eller er det liksom bare dritvont først? (Vi tok vår tid og ble ordntlig klar)

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer