Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke å komme, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en del problemer med å komme av sex og hvertfall fingring. Jeg får null nytelse av å fingre selv, og har aldri kommet av det. Jeg har også hatt en type i 4 år så vi har prøvd mye forskjellig i sengen, men kommer nokså sjelden da også. Ved fingring har jeg prøvd med dildo og har prøvd mange forskjellige måter både inni kjeden og på klitoris, men ingenting ser ut til å funke. Blir også veldig ukomfortabel av porno. Har lurt på om jeg er aseksuell, men tror dette er lite sannsynlig fordi jeg blir jo kåt og har lyst på sex, men bare har problemer med nytelse av det. Jeg blir også veldig våt av meg selv, squirter til og med av og til uten at jeg kommer, men har og prøvd med glidemiddel. Så spørsmålet mitt er hovedsaklig om dere har noen tips eller noe slikt fordi jeg ønsker å føle nytelse av både meg selv og typen? Håper på svar takk på forhånd

SVAR

Besvart 02.04.2020 19:53:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er egentlig en orgasme?

Hvordan føles en orgasme, og er det forskjellig fra gutter og jenter?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle