Hopp til hovedinnholdet

Normalt å fingre og onanere når man er 13 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 13 år gammel jente! Jeg lurte på om det er normalt å fingre å onanere når man er 13 år. Jeg går i 7 klasse på barneskolen. Å det er mange som ikke vet hva det er for noe en gang! Men er det greit å gjøre i så tidlig alder? Jeg syns det er kjempe deilig å jeg får orgasme ganske fort, å det er kjempe deilig! Men jeg har også sett på porno på skole iPaden ( jeg lurte på hva det var å søkte på det, jeg fant ut at det var pirrende å se på ) men er det normalt å er det greit? Å jeg lurer også på forskjellige måter å fingre seg selv på, så gjæren kom med forskjellige metoder. Hilsen en jente på 13 år. Håper jeg får gode svar!

SVAR

Besvart 26.10.2020 17:39:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Hva er egentlig en orgasme?

Hvordan føles en orgasme, og er det forskjellig fra gutter og jenter?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle