Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg onanerte og tror at mamma hørte meg, er så flau

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 17 år. Jeg var alene hjemme og dusjet, så begynte jeg og oanere. Jeg trur jeg stønnet litt å skubbet litt i veggene. Jeg hører ikke at noen er kommet hjem siden tv står ikke på og jeg har heller ikke hørt noen skritt. Når jeg er ferdig så går jeg ut av badet plutselig hører jeg en stemme som sier "hallo" da va det mamma. Hun hadde kommet hjem. Jeg vet ikke om hun hørte meg, om hvor lenge hun har sotte der eller noen ting. Jeg føler med flau og vet ikke hva jeg skal gjøre. Vil bare skrike! Hva skal jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer