Hun fikk p-stav og har hatt blødning i nesten 4 måneder i strekk. Hva bør hun gjøre? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hun fikk p-stav og har hatt blødning i nesten 4 måneder i strekk. Hva bør hun gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er en jente på 15 år og begynner å bli sykt bekyrmet. Jeg tok pstaven min den 2 februar og vi er i juni. I begynnelsen av februar da jeg tok p staven blødde jeg ikke i det heletatt hele den måneden, men etterpå så kom blødningen å varte i ca 1 uke før den sluttet.også kom den igjen og har blødd helt siden da, har hatt en periode der jeg sluttet å blø men det varte bare ca 6 dager. Men hvis jeg regner ut fra idag har jeg tilsammen blødd i nesten 4 månder i strekk. Jeg har hatt samleie et parr ganger der gutten har kommet inni meg og selve sæden har bare rent ut igjen, og da han kommer i meg så slutter jeg å blø i kanskje 2 dager så kommer blødningen tilbake. Er det farlig? Jeg vill heller ikke dra til noe lege for er ganske sjenert. Skal jeg se hvordan det går, eller er det best jeg tar den ut? Jeg er lei av å blø heletiden og blir heletiden bekyrmet. Plis svar så fort som mulig! Takk for svar på forhånd!

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer